More

  AURORA is klaar voor een nieuw elektronisch verhaal met single ‘Cure For Me’

  -

  De Noorse singer-songwriter AURORA is toe aan een nieuw album. In afwachting van die nieuwe plaat verscheen afgelopen week single Cure For Me. Ze bewandelt daarmee een voor haar nieuw pad. 

  Aurora Aksnes, of simpelweg AURORA, kennen we van haar feeërieke stem en dromerige producties. Ze vergaarde in 2015 bekendheid met haar debuut ep Running With The Wolves. Een jaar later verscheen haar debuutalbum All My Demons Greeting Me as a Friend. Dat werd in thuisland Noorwegen met tweemaal platinum bekroond. In juni 2019 verscheen haar tweede album A Different Kind of Human (Step 2).

  Het wordt dan ook hoog tijd de vrouw achter hits zoals Runaway en Half The World Away met een nieuw album komt. Die nieuwe plaat mogen we hopelijk weldra verwelkomen, al is er nu al een eerste single om van te smullen. Op Cure For Me heeft AURORA een muzikale metamorfose ondergaan. Elektronischer dan ooit, danst ze op hypnotiserende wijze in het rond in de videoclip. AURORA is klaar voor iets nieuws. Dat zal misschien net hetgeen zijn dat we post-COVID nodig hebben.

  AURORA staat op 16 februari in AB. Tickets & Info: abconcerts.be

  Check de videoclip

  Meer Must Discover?

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie