More

  Arno trapt nieuwe tournee af op 8 mei 2020 in De Roma

  Advertentie

  Op 13 september komt Arno’s nieuwe album uit: Santeboutique. Zijn 21ste (!) langspeler intussen. De Oostendse rockgod en enfant terrrible weet van geen ophouden. Op 8 mei trapt hij zijn nieuwe tournee af. Waar anders dan in De Roma? Een plek met een vette kluif geschiedenis, gebeiteld in de Vlaamse rockscène.

  Advertentie

  20 oktober 2016: de charismatische Arno doet een volle De Roma op z’n grondvesten daveren! Wat een stem, wat een flair, wat een concert! Een avond die in ons geheugen en in dat van iedereen die erbij was, gegrift staat.

  Met Santeboutique brengt de Oostendenaar met Brusselse trekjes deze maand zijn 21ste album uit. De eerste single Tjip Tjip c’est fini toont Arno zoals we hem graag horen: oprecht, doorleefd en met een flinke hoek af. Arno mag dan al de kaap van de zeventig zijn gepasseerd, hij staat nog steeds te zingen alsof zijn leven er van afhangt. Naast nieuwe nummers put hij in De Roma uit zijn rijke oeuvre.  Les Filles Du Bord De MerPutain PutainVive ma libertéLes Yeux de ma mèreOh La La LaChic et pas cher … Moeten we nog meer zeggen? Maak je klaar voor une nuit magnifique!

  Tickets & info: www.deroma.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer