Angèle drie keer in Paleis 12: show op 21 januari toegevoegd!

Deze zomer schitterde ze nog op tal van festivals, waaronder Rock Werchter. Dit najaar spitst ze zich toe op tal van concertzalen. Met de Lotto Arena, twee shows in Paleis 12 en een uitverkochte Franse arenatour komt ze 21 januari naar Paleis 12 met een derde en ultiem concert in ons land.

Advertentie

Zonder twijfel de meest bejubelde Franstalige artieste van het jaar. Angèle ! Bijna een jaar na de release van ‘Brol’ blijft de plaat onverhinderd in de hoogste regionen van de charts hangen. Het album is in België goed voor viervoudig platina (80.000 ex) en in Frankrijk zelfs een diamanten bekroning (500.000 ex). Naast zowat alle mogelijke hitlijsten is ze niet weg te slaan uit de ether en ook online is ze een absolute topfavoriet. Voor “Tout Oublier” staat de teller op YouTube al op 91 miljoen views en zelfs haar nieuwste video “Flou” werd al meer dan 4 miljoen keer bekeken.

Maar ook live weet Angèle te overtuigen! Na Vorst Nationaal, Lotto Arena (op 10 november a.s.), twee volle concerten in Paleis 12 (gepland op 19 november en 9 februari) en een compleet uitverkochte arenatournee in Frankrijk (die ze zomaar eventjes afsluit met twee shows in Bercy!), concerteert Angèle nog een allerlaatste keer in ons land, op dinsdag 21 januari 2020 in Paleis 12 om 20u.

In tijden waarin het internet “Instagram”-artiesten aan de lopende band voortbrengt, weet Angèle zich probleemloos te onderscheiden van de massa. Ze is puur, ze is anders, ze heeft klasse, ze heeft karakter, she’s got that cool! Of het nu op muzikaal, vestimentair of sociaal vlak is; Angèle is een ruwe diamant. Ze is een perfecte belichaming van een generatie waarin grenzen tussen de verschillende muzikale genres slechts een verre herinnering lijken. Van pop over rap tot electro: Angèle’s ‘Brol’ is een heerlijke en hippe mix van alles!

Angèle staat ook op vrijdag 27 september op de Brusselse Grote Markt met een gratis concert, ter gelegenheid van het feest van de Franstalige Gemeenschap. 

Angèle op 21 januari in Paleis 12. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in