More

  ‘Afgesloten’ van Meau speelt door de warme klanken, herkenbare en eerlijke lyrics op het gemoed

  ‘Afgesloten’ van Meau speelt door de warme klanken, herkenbare en eerlijke lyrics op het gemoed

  -

  De Nederlandse Meau Hewitt bracht eerder al twee songs uit, die het zelfs tot de Nederlandse radio schopten. Nu maakte ze opnieuw een pareltje. Haar nieuwe single ‘Afgesloten’ is onze Must Discover.

  Ineens dook ze uit het niets op de 20-jarige Meau Hewitt. Ze betovert Nederland sinds afgelopen jaar met Nederlandstalige indiepop. Warme gitaarklanken en catchy melodielijntjes met inspiratiebronnen zoals Eefje de Visser en RY X. Zo zijn ‘Weet’ en ‘Kalmte’ schattig klinkende, melancholische pareltjes die ook al op de Nederlandse radio te horen waren.

  Ook op het nieuwe ‘Afgesloten’ blikt Meau terug op een bepaalde periode die ze inmiddels achter zich heeft gelaten en waar ze uiteindelijk sterker uitgekomen is. Voor de song werkte ze samen met Simon de Wit, die je kent als Blanks, we kozen hem deze week nog als onze Must Discover. ‘Afgesloten’ speelt door zijn warme klanken, herkenbare en eerlijke lyrics op het gemoed. Terugkijkend op donkere tijden, heeft Meau een prachtige toekomst voor zich. Haar zachte stem en de synthpop invloeden van Simon maken van Afgesloten’ haar sterkste single tot nog toe.

  Ontdek de nieuwste muziek via onze Must Discover-afspeellijst. 

  Check de videoclip van ‘Afgesloten’

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer