More

  Nieuwe muziek van Tom Walker – ‘Better Half of Me’

  Advertentie

  De Britse singer-songwriter Tom Walker ken je wel al van hit ‘Leave A Light On’. De man met de baard is dan ook bezig aan een veroveringstocht met zijn muziek. Gisteren stelde de man zijn nieuwste single ‘Better Half Of Me’ voor.

  Britse singer-songwriter Tom Walker bracht vrijdag zijn nieuwe single ‘Better Half Of Me’ uit. Met de release van de nieuwe single kondigde hij ook aan dat er een deluxe versie aankomt van zijn debuutalbum ‘What A Time To Be Alive’, waarop 4 nieuwe nummers zullen staan. Walker is dit jaar druk bezig met zijn Europese tour, die hem onder andere ook naar de Ancienne Belgique bracht. Zijn talent werd dit jaar ook in eigen land erkend, met zijn winst van een Brit Award: Best Breaktrough Act 2019.

  Deze ‘Better Half Of Me’ is een Walker song pur sang. De rustige akoestische opbouw, die uitmonden in een episch klinkend refrein. Zijn kenmerkende vocals, waar hij bijna schreeuwend het refrein zingt, werken keer op keer. Fijn nieuw werk van Walker, maar niets wereldschokkend. Hit or miss? Wat is jou mening? 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer