More

  Must Discover x vi.be: George Dylan – ‘Passing Through’

  Advertentie

  Onze Must Discover zit in een nieuw jasje. Zo zullen we iedere week één te ontdekken talent via vi.be kiezen. Maak je zelf fantastische muziek? Dan kan je jezelf inschrijven via deze link. Deze week is het de beurt aan George Dylan. Het is onze Must Discover X vi.be. 

  Bruggeling George Dylan zette in 2017 zijn eerste stappen als singer-songwriter. Waar het begon als een soloproject, is het ondertussen uitgegroeid tot een band. Het talent werd al snel opgemerkt en leverde hen zelf een plekje in het voorprogramma van Tom Walker in De Effenaar op. Debuteren deden ze dan ook excellent met single ‘Passing Through’

  Met ‘Passing Through’ brengt George Dylan een prachtige ballade over onbeantwoorde liefde en het loslaten hiervan. De sterke vocalen van de frontzanger worden bijgestaan door bedeesde gitaar-, en vioolklanken. Waar ‘Passing Through’ rustig begint, bouwt het tegen het eindrefrein op naar een ultieme climax. Met inspiratiebronnen zoals Dermot Kennedy, Tamino, Radiohead en Ben Howard kan dat ook niet verbazen. ‘Passing Through’ is één van de sterkere debuten die we al te horen kregen. Later dit jaar belooft de band een tweede single in de aanloop naar een debuut EP in 2020. We zijn benieuwd naar wat dit talent ons nog te bieden heeft.

  George Dylan is op 11 juli te zien op Café Conge en op 20 juli op PIT Festival en Koer Bonjour.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer