More

  Must Discover: nieuwe single Henri PFR – ‘Going On’

  Advertentie

  Henri PFR is weer helemaal terug met nieuw werk. De 23-jarige Brusselaar brengt vandaag nieuwe single ‘Going On’ uit. Voor het nummer werkte hij samen met de Canadese singer-songwriter Soran.

  Het was al een halfjaar stil rond de Brusselse producer en DJ Henri PFR. Gelukkig is daar verandering in gekomen met de release van zijn nieuwste single ‘Going On’. Over de track zegt Henri het volgende: “Ik heb ‘Going On’ een paar maanden geleden in Amsterdam geschreven. De vibe in de studio was echt supergoed en in amper twee uur tijd was de single al zo goed als af! Op zo’n momenten voel je dat je iets speciaals hebt gemaakt, en ik durf te zeggen dat dit tot nu toe veruit mijn beste song is. Ik wou iets nieuws proberen, met een sound die verschilt van wat ik normaal gezien maak en ik ben supertrots op het resultaat!”

  ‘Going On’ bouwt verder op de typische house sound van de jonge producer. De track toont alweer hoe sterk Henri PFR met melodieën en geluiden weet te goochelen. Het is dan ook een understatement, om te zeggen dat deze track je van de eerste keer volledig wegblaast. Deze enorm catchy single ‘Going On’ heeft alles om een zomerhit te worden.

  Livedata

  Henri PFR staat vanavond op Montreux Jazz Festival (CH) en morgen zal hij met een wervelende show de mainstage van Hype-O-Dream afsluiten! Daarnaast is hij deze zomer nog te zien op:

  18.07 – Tomorrowland (The Gathering) – Boom (BE)
  20.07 – Stereoparc – Rochefort (FR)
  21.07 – Tomorrowland – Boom (BE)
  25.07 – La Fête Du Cognac – Cognac (FR)
  26.07 – Tomorrowland – Boom (BE)
  27.07 – The N’Joy Festial – La Flocellière (FR)
  03.08 – Dance D-Vision – Zottegem (BE)
  14.08 – Knokke Out – Knokke Heist (BE)
  16.08 – Rock Oz’Arènes – Avenches (CH)
  24.08 – Touquet Beach Festival – Paris (FR)
  31.08 – Amnésia – Agde (FR)
  31.08 – FD20 Festival – Eaux-Bonnes (FR)
  07.09 – Elektric Park – Chatou (FR)
  07.09 – Electro Pool Party – Blois (FR)
  13.09 – V and B Festival – Craon (FR)

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer