More

  Must Discover: Yves Paquet verrast met nostalgische popsingle ’25-28′

  -

  Hij werd finalist in de Nieuwe Lichting 2018, werkte reeds samen met The Subs en vandaag brengt hij een nieuwe single uit. Het is onze Must Discover.

  Het ging hard voor songwriter Yves Paquet. Met song ‘Mein Stadt’ veroverde hij eerder reeds tal van harten. Iets wat de nachtraven van The Subs ook opviel, want zij maakten met hem ‘UFO’. Met single ’25-28′ slaat hij naar eigen zeggen een nieuw pad in, zo luisterde hij de laatste tijd naar 80’s-90’s muziek (The Police, Genesis, Semisonic, New Radicals). Het begin van een nieuw hoofdstuk voor Paquet.

  Nieuwe single ’25-28′

  Een fijne verrassing vanochtend toen we de nieuwe single van Yves Paquet hoorden. Een zomerse track, waarmee hij zijn eigen vernieuwde stijl uiteenzet. Smooth vergezeld door enkele ooh’s, maar met een catchy refrein. Voor de song werkte hij samen met de Londense producer Ant Whiting (John Newman, Ella Eyre, Becky Hill, Blanche).

  Over de song zegt hij: “Ik groeide op in een dorp op het platteland, zoals vele dorpen in België. De song is een soort van Mrs. Robinson-verhaal over hoe je eerste zomerlief in het kleine dorp nietde liefde van je leven is. Het is niet het einde van de wereld, maar het voelt op dat moment wel zo. Ik wou het geluid van de zomer in mijn jeugd vastleggen.” We zijn benieuwd naar meer nieuws. Dat zou er dit jaar nog moeten aankomen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie