More

  Must Discover x vi.be: Wondermooie debuutsingle ’twisted’ van wåvery

  -

  In onze Must Discover x vi.be gaan we week na week op zoek naar dé beste Belgische bands en artiesten. Maak je zelf sublieme muziek? Dan kan je jezelf inschrijven via vi.be. Deze week stellen we je de bedroompop van wåvery voor. Het is onze Must Discover x vi.be. 

  wåvery is het gloednieuw project van de Antwerpse Jessie Thijs. Je kan haar kennen van haar deelname in 2016 aan talentenjacht ‘The Voice van Vlaanderen’. Nadien trok ze zich even terug om aan haar muziek te werken én die is er nu dan ook. We stellen je al te graag haar eerste single aan je voor.

  Debuutsingle ’twisted’ geeft ons een eerste blik op de dromerige wereld van wåvery. Het is er eentje waar warme pianoklanken je innig omhelzen. Na een wondermooie start ontpopt ’twisted’ zich, in alle rust, van een warme cocon van hoop en troost naar een gelaagde song boordevol detail. De kracht van wåvery is ongetwijfeld haar prachtige, warme stem die je doorheen het nummer gidst. Als debuut kan dit wel tellen. wåvery, onthouden die naam.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie