Must Discover x vi.be: Snedige Aarschotse indierock Drowning, Not Waving

In onze Must Discover x vi.be gaan we week na week op zoek naar dé beste Belgische bands en artiesten. Maak je zelf sublieme muziek? Dan kan je jezelf inschrijven via vi.be. Deze week hebben we een fikse portie gitaren voor jou in petto met de Aarschotse band Drowning, Not Waving. 

Deze week hebben we een nieuwe, frisse band voor jou in petto voor onze Must Discover x vi.be: Drowning, Not Waving, verwar ze niet met het bijna-gelijknamige album van Loyle Carner. Frontman Nick Nijst, Mathias Moermans en de broers Vanzurpele vormen het fijne Aarschotse viertal. De band zag in de zomer van 2018 het levenslicht. Sindsdien brachten de heren live hun fijne indierock op tal van plaatsen, maar pas in oktober van dit jaar verscheen hun eerste single online.

Op debuutsingle ‘Waiting’ tonen de heren meteen wat ze in petto hebben. Denk aan memorabele gitaarriffs, knallende drums en de aangename stem van frontman Nijst. ‘Waiting’ is zo aanstekelijk dat deze een plekje in jou playlist verdient. Jou mondayblues verdwijnt als sneeuw voor de zon. Voor een beginnende band legden de heren de lat meteen hoog. ‘Waiting’ toont het potentieel van de heren. Benieuwd naar het vervolg.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in