Must Discover x vi.be: Ontdek singles ‘Wildfire’ en ‘Smile’ van Lady Blaxx

In onze Must Discover x vi.be gaan we week na week op zoek naar dé beste Belgische bands en artiesten. Maak je zelf sublieme muziek? Dan kan je jezelf inschrijven via vi.be. Deze week stellen we je de Laxy Blaxx voor. Het is onze Must Discover x vi.be.

Ook ditmaal hebben we een niet te missen talent voor jou in petto. Wij laten je deze keer kennis maken met Lady Blaxx, dat is de band rond de 32-jarige Raissa Peeters. Debuteren deed Lady Blaxx, vorig jaar, met single ‘Wildfire’. Een poprock song waar de sterke vocalen van Peeters en de catchy melodieën in het oog springen. Een track die ons hart sneller doet slaan.

Smile

Dit jaar volgde voor de band een tweede single: het intrigerende ‘Smile’. De track toont dankzij de duistere, diepe baslijnen een andere kant van de band, maar klinkt tegelijk wel erg vertrouwd door de herkenbare vocals van frontvrouw Raissa Peeters. Wat zijn we fan van de sterke stem van de frontvrouw. We zijn alvast benieuwd wat het derde wapenfeit van Lady Blaxx wordt, u ook?

Lady Blaxx staat op 26/01 in Chambres d’O (Oostende), 21/02 in KUUMBA (Elsene) en op 21/03 in Moby Dick (Antwerpen).

 

Volg voor meer

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in