Must Discover x vi.be: Ontdek de sterke popsongs van Lewis

In onze Must Discover x vi.be gaan we week na week op zoek naar dé beste Belgische bands en artiesten. Maak je zelf sublieme muziek? Dan kan je jezelf inschrijven via vi.be. Deze week stellen we je de muziek van Lewis voor. Het is onze Must Discover x vi.be.

Onze Must Discover x vi.be gaat zijn laatste weken in voor 2019. Ondertussen kunnen we terugkijken op 30 sterke acts die we de afgelopen maanden selecteerden uit de inzendingen op vi.be. Deze week stellen we je met trots het onderbelichte talent van Lewis voor. De 23-jarige singer-songwriter nam in 2017 deel aan talentenjacht The Voice van Vlaanderen en schopte het zelfs tot de liveshows. Ondertussen ging Louis De Roo, zoals de man echt heet, studeren aan het prestigieuze LIPA, The Liverpool Institute for Performing Arts.

Talent van 2020?

In oktober 2018 bracht De Roo zijn eerste single ‘Mathilda’ uit. Een song waar De Roo subtiel van start gaat met enkel zijn stem en gitaar. De song breekt al snel uit in warmte en deugdzaamheid zoals pakweg Mumford & Sons weet te doen. Begin dit jaar volgde tweede single ‘Let the River Run’. Een song die klein en intrigerend van start gaat, om vervolgens groots uit te pakken. Met het nummer brengt Lewis een prachtige harmonie van klanken en sterke vocalen. Veelbelovend werk dat blijft hangen.

Check zeker het talent van Lewis, het is van het soort waar je de komende jaren in binnen-, en buitenland van zult horen. Het talent van 2020? Dat zal de tijd uitwijzen.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in