Must Discover x vi.be: Maak kennis met producer STYZO en EP ‘Strangers’

In onze Must Discover x vi.be gaan we week na week op zoek naar dé beste Belgische bands en artiesten. Maak je zelf sublieme muziek? Dan kan je jezelf inschrijven via vi.be. Deze week stellen we je de Brusselse producer STYZO voor. Het is onze Must Discover x vi.be. 

Wij gaan week na week op zoek naar de beste muziek die ons vaderland te bieden heeft. Deze week werden we aangenaam verrast door de dansbare sounds van de Brusselse producer STYZO, dat is het project van Brusselaar Antoine Aarens. De man laat zich als early 90’s kid inspireren door muziek van diverse en inspirerende plekken.

Eind september bracht de produceren zijn elektronische debuut EP ‘Strangers’ uit. Drie tracks schotelt de man je voor op zijn debuut en beginnen doet hij met de titeltrack. ‘Strangers’ is een song die uit de meest duistere en mysterieuze plekken van het universum komt. Alsof je met je koptelefoon op een reis door de Melkweg gaat. STYZO brengt dromerige vocalen in combinatie met intrigerende slow, maar toch gedetailleerde beats.

Tweede track toont ons meer van dat verslavende kosmologische stofje dat STYZO op deze EP creëert. De song start meteen iets meer upbeat, maar behoudt dezelfde magie als opener ‘Strangers’. Drie songs telt deze debuut EP maar, afsluiten doe je met de chille beats van ‘Eternity’. De song doet ons meteen denken aan allerlei flitsende lichtjes in een duistere controlekamer. STYZO weet je op EP ‘Strangers’ een ruime tien minuten uit de realiteit te onttrekken, regelrecht in zijn magische wereld.

 

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in