More

  Must Discover x vi.be: Instrumentale trap EP ‘Dipsogène’ van Dypsa

  Advertentie

  -

  In onze Must Discover x vi.be gaan we week na week op zoek naar dé beste Belgische bands en artiesten. Maak je zelf sublieme muziek? Dan kan je jezelf inschrijven via vi.be. Deze week laten we je tot rust komen op de muziek van Dypsa. Het is onze Must Discover x vi.be.

  We zijn alweer een jaartje verder. Vanwege de hele redactie wensen we jou een vreugdevol, warm, gezond en vooral muzikaal 2020. Zoals beloofd zetten wij ook in het nieuwe jaar talenten van eigen bodem in de kijker. Van start gaan, doen we ditmaal met de chille tracks van Brusseleir Dylan Pareo, oftewel Dypsa.

  Dipsogène

  De 26-jarige Pareo kreeg de muziekmicrobe te pakken toen hij op zijn 12e gitaar leerde spelen. Op zijn 18e zag hij de magie van woorden en geluiden, en ging hij aan het rappen op instrumentals die hij op het internet vond. Het was in 2015 dat de man zijn debuut EP ‘La Jour et La Nuit’ uitbracht, het resultaat van een samenwerking met STR. Sindsdien focust de man zich helemaal op zijn muziekproductie en laat hij de microfoon achter zich.

  Afgelopen jaar bracht Pareo het instrumentale EP ‘Dipsogène’ uit. Een plaat die je met zijn lo-fi trap zo doorheen examens, file of vreselijk weer sleurt. Dypsa haalt zijn inspiratie uit uiteenlopende artiesten: van Rage Against the Machine, tot Kendrick Lamar, tot Kollektiv Turmstrasse. Laat je betoveren én tot rust komen op ‘Dipsogène’ én graag tot volgende week voor een nieuwe Must Discover x vi.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer