Must Discover x vi.be: 2019 uitzwaaien met de britpop van Lucid Dream

In onze Must Discover x vi.be gaan we week na week op zoek naar dé beste Belgische bands en artiesten. Maak je zelf sublieme muziek? Dan kan je jezelf inschrijven via vi.be. Deze week stellen we je het Gentse Lucid Dream voor. Het is onze Must Discover x vi.be.

Sinds mei 2019 gaan we iedere zondag op zoek naar een talent op vi.be. Ditmaal zijn we aan de laatste Must Discover x vi.be van dit jaar gekomen. Dat betekent dat we ook kunnen terugkijken op 32 sterke bands of artiesten die we het afgelopen jaar in de kijker hebben gezet. Hebben we jou dit jaar niet geselecteerd? Geen nood, we zijn er ook in 2020 terug met onze Must Discover én zelfs met enkele nieuwe projecten om talenten van eigen bodem in de kijker te zetten.

Deze week hebben we het Gentse Lucid Dream voor jou in petto. De band rond zanger Wout Debacker, gitarist Lander Stevens, bassist Jonas Hoflack en Tess Debacker op drums bracht in november 2018 ‘Breakout’ uit. Zelf met een éénjarige verjaardag achter de kiezen, verdient de plaat een portie extra aandacht en een plekje in jouw favorieten.

‘Breakout’

De muziek die het viertal brengt mag je gerust britpop noemen. Catchy songs met de nodige gitaren. Openen doen ze op hun langspeler met titeltrack ‘Breakout’, een volledig instrumentale song die van het begin tot einde doet snakken naar meer. De songs op dit debuut worden gekenmerkt door de noodzakelijke eigenheid, boordevol lekkere snaren en de toch wel catchy plaatjes dat het kwartet ons brengt op deze ‘Breakout’. Hun ‘Breakout’ naar het grote publeik? Daar horen we ongetwijfeld nog van. Check maar eens die puike nieuwe single ‘It’s You’ die deze zomer uitkwam.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in