More

  Must Discover: Westerman – ‘Waiting On Design’

  -

  De Britse singer-songwriter Westerman is volop bezig aan zijn internationale opmars. De man brengt in juni zijn debuut ‘Your Hero Is Not Dead’ uit. Afgelopen week deelde hij zijn nieuwe single ‘Waiting On Design’. Het is onze Must Discover.

  Voor Westerman begon het allemaal met de goed onthaalde EP ‘Ark’ in 2018. Met single ‘Confirmation’ wist hij reeds zo’n 5 miljoen streams te verzamelen op Spotify. Zijn debuutalbum komt pas in juni uit, maar de Brit verzachtte zopas het wachten met nieuwe single ‘Waiting On Design’. Het is na ‘Think I’ll Stay’ en ‘Blue Comanche’ de derde single uit zijn album.

  De song opent rustig, maar bouwt stilaan alle elementen op die leiden naar een warm geheel. Zijn muziek kan je weleens doen denken aan Nilüfer Yanya, dat andere Britse talent. Over ‘Waiting On Design’, zegt Westerman: “Ik was aan het denken aan de absurditeit van onszelf en hoe niemand naar zichzelf wilt kijken vanuit het perspectief van de mensen die ze kwetsen.” 

  Voor zijn album ‘Your Hero Is Not Dead’ werkte Westerman samen met zijn goede vriend en producer Nathan Jenkings (a.k.a. Bullion). De songs werd in het zuiden van Portugal gecreëerd en afgewerkt in London. Het album mogen we op 5 juni verwachten.

  Op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Volg onze Must Discover afspeellijst op Spotify.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie