More

  Must Discover: Vrolijke single ‘Don’t Let My Sunshine Go’ van Gentenaar Jullian

  Advertentie

  -

  De bedroom pop van Gentenaar Jullian dook eerder in oktober al op onze radar op. Ditmaal is hij er opnieuw met een single waar je vrolijk van wordt. Ontdek zijn nieuwe single ‘Don’t Let My Sunshine Go’. 

  Heb jij al kennis gemaakt met Jullian? Wel dan is het hoog tijd. De 18-jarige Gentenaar bracht de afgelopen maanden reeds vier singles uit, die het vooral in Amerika erg goed doen. Zo haalde de man al meer dan 1 miljoen streams op Spotify met single ‘Buttercup’. Een song waarvoor hij samenwerkte met de Schotse Sophie Wood, die hij leerde kennen via sociale media. Inspiratie haalt Jullian uit muzikale helden zoals Gus Dapperton, Mac DeMarco, Benny Sings en Tame Impala. Vanuit zijn home studio, boordevol vintage 60’s en 80’s materiaal, maakt hij de meest hemelse indie pop deuntjes. Check bijvoorbeeld is het fijne ‘Just for You’, dat tipten we enkele maanden geleden als onze Must Discover x vi.be.

  Malibu Beach-anthem

  In de aanloop naar zijn debuutalbum brengt Jullian een nieuwe vrolijke song uit over het missen van zon en zomer. ‘Don’t Let My Sunshine Go’ is de track die je doorheen de ijskoude winter sleurt. Drie minuten lang wanen we ons in het zonnige Californië, waar de palmbomen en cocktails je om de oren vliegen op Malibu Beach. Dé soundtrack voor de meest zonnige cabrio-ritten. Voor de song werkte Jullian samen met Taron, die hij leerde kennen op het MUDA, en opnieuw met Sophie Wood.

  Ontdek Jullian zijn muziek voor dit talent internationaal wordt opgepikt. Het zou ons niet verbazen, mocht dat binnenkort zo geschieden. De Gentenaar belooft in het voorjaar 2020 zijn debuut EP uit te brengen, eentje waar we erg naar uitkijken.

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer