More

  Must Discover: Selah Sue is terug met intieme single ‘You’

  -

  Na een break van vijf jaar is Selah Sue terug met nieuwe muziek. Op 15 mei verschijnt haar nieuwe ‘Bedroom EP’. De eerste single ‘You’ is vandaag verschenen.

  Het is reeds van 2015 geleden dat Selah Sue een plaat uitbracht. Toen verscheen ‘Reason’, waar je ongetwijfeld ‘Alone’ en ‘Direction’ van kent. Het betekende voor Selah een reis rond de wereld waar ze op een heleboel shows haar plaat voorstelde. Na een hiatus van vijf jaar is Selah Sue er terug om nieuwe muziek aan ons voor te stellen. 

  Intieme blik in haar leven

  Met ‘You’ krijgen we een ingetogen Selah Sue te horen. De song is een ode aan haar onvoorwaardelijke liefde voor haar twee kinderen. Het idee van dit intieme project ontstond zo’n 3 jaar geleden na de geboorde van haar eerste kind. Zoals de naam doet vermoeden werden de nummers geschreven in haar slaapkamer. Een intieme plek waar ze haar euforische gevoelens van een artieste die moeder is geworden muzikaal kon uitdrukken.

  Met de song gunt ze ons een intieme blik in haar leven en voor wie twijfelt: het muziek maken is ze zeker nog niet verleerd. ‘You’ is het baken van vertrouwen waar we met z’n allen vijf jaar op aan het wachten waren. Een warme cocon van liefde, intiemer dan ooit.

  ‘Bedroom EP’ betekent niet dat we geen nieuw full album van Selah Sue kunnen verwachten. Het is een nieuw hoofdstuk in de afwachting van de release van die derde plaat. 

  Op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Volg onze Must Discover afspeellijst op Spotify.

  https://www.youtube.com/watch?v=ajjljQ550_0

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie