More

  Must Discover: Ruby Grace – ‘Glitter’

  -

  Ze debuteerde afgelopen jaar excellent met haar single ‘Lipgloss’. Sommige durven haar vergelijken met Charli XCX en Amy Winehouse. Ontdek de nieuwe single ‘Glitter’ van Ruby Grace. Het is onze Must Discover.

  De Hasseltse Ruby Grace is aan een steile opmars bezig binnen de Belgische popmuziek. Dat merkten ook de bookers van Pukkelpop op, want de 21-jarige zangeres mag het festival donderdagavond openen. Afgelopen jaar boekte ze met haar zwoele en broeiende ‘Lipgloss’ een eerste klein succesje, single ‘Baby Spice’ toonde een rustigere kant en deed  haar verder timmeren aan haar eigen sound.

  Sterke popsong // Diamanten jasje

  Met ‘Glitter’ kiest Ruby Grace resoluut voor een sterke popsong omhuld in een diamanten jasje. De single is beduidend meer uptempo dan haar voorgaand werk. Haar zwoele, typerende stemgeluid weet in combinatie met de elektronica in ‘Glitter’ stevig te overtuigen. We waarschuwen je: deze krijg je niet meer uit je hoofd. ‘Glitter’ is wat ons betreft de sterkste single van Ruby Grace tot nog toe. Deze doet ons hart sneller kloppen. Dat Ruby Grace in de toekomst hoge toppen zal scheren, lijkt ons zeker niet onmogelijk.

   

   
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie