More

  Must Discover: R&B-debuut Emee. – ‘Fuel’

  -

  Het is tijd voor een uitstekend debuut. Dat komt ditmaal van Emee., de Leuvense bracht vrijdag haar debuutsingle ‘Fuel’ uit. Het is onze Must Discover.

  Emeraude Kabeya, zoals van Emee. echt heet, werd geboren in Kinshasa. Op jonge leeftijd ruilde haar gezin het zonnige Congo in voor het rustige Vlaams-Brabantse Leefdaal. Met de publieksprijs van de Vlaams-Brabantse muziekwedstrijd Rockvonk kreeg EME – zoals het project toen nog heette – hun eerste erkenning. Daarbovenop werden ze even later geselecteerd voor ‘De Nieuwe Lichting’. Gaandeweg heeft het project rond Kabeya zich uitgebouwd tot wat het vandaag is, met single ‘Fuel’ als debuut.

  Prachtige warmte

  De R&B-song trekt ons in alle rust mee in de wereld van Emee. Prachtig gebouwd rond de serene vocalen van Kabeya is ‘Fuel’ vooral groovy en nodigt ons uit om te dansen. Een prachtige warmte omarmt ons. De song vertelt het verhaal van een moeder, zus, liefdespartner en vriend die haar verschillende levensrollen probeert te combineren. Een song die zijn invloeden haalt uit soul en de moderne en oudere R&B. Het doet ons snakken naar meer. Bekijk zeker de warme videoclip.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie