More

  Must Discover: Opzwepende instrumentale elektronica op ‘Gloaming’ van By August

  Advertentie

  -

  Ook vandaag hebben we talent van eigen bodem voor jou in petto. Leer By August kennen, een band die een opzwepende instrumentale mix van drums en synthesizers brengt. Hun nieuwe single ‘Gloaming’ is onze Must Discover.

  Frisse elektronica krijgen we dit weekend van By August. De band uit Geluwe/Grimbergen bestaat uit Tom Brewaeys en Martijn Serlet. Hun muziek typeert zich dankzij de melodische elementen rond een ritmische basis. De band maakt een instrumentale som van drums en synths, waar analoog en digitaal samen gaan als één.

  Eerder dit jaar debuteerde het duo met single ‘TINGE’. De song nam je mee op een wolk van elektronica, die vliegensvlug door de stad leek te razen. Een song met een verslavende opbouw, die recht naar zijn einddoel en meesterlijke climax gaat. Met ‘Gloaming’ toont By August een veel duistere kant. Analoge synths die zo uit het ‘Stranger Things’-universum kunnen komen, combineren ze met hybride drums. Snel. Razend. Flitsend. Intens kippenvel. Dat is ‘Gloaming’ van By August. Geniet ervan.

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer