More

  © Mava Visuals / Portland

  Must Discover: Onweerstaanbaar drama op nieuwe single ‘Aftermath’ van Portland

  -

  Bijna een jaar na de release van hun debuut ‘You’re Colours Will Stain’ is Portland er met een gloednieuwe single. Gevoeliger en aangrijpender dan ooit. Het is onze Must Discover. 

  Tranen, donkere wolken en stormweer omringen de cultuursector. Ook voor Portland zijn het moeilijke tijden, geen uitgebreide festivalzomer, maar beperkte concerten met twee. Ook hun AB-show zagen ze op de valreep uitgesteld worden. Gelukkig zijn ze er nu met nieuwe muziek. 

  Na volop de popkaart te hebben getrokken op vorige single ‘Ally Ally’, gaat Portland terug naar zijn roots. ‘Aftermath’ is een melancholische, traag aanzwellende break-up song. Eentje over spijt en verdriet, maar ook over hoop en liefde. Zoals steeds spelen de harmonieuze stemmen van Jente en Sarah de hoofdrol, eerst voorzichtig en fragiel, maar met iedere seconde die wegtikt, gaandeweg uitgroeiend tot het meest dramatische einde ooit. Samen met de muur van geluiden die genadeloos op je afkomt, zorgen ze voor één van hun sterkste songs tot nog toe. Onweerstaanbaar drama.

  Beluister ‘Aftermath’ van Portland via jouw favoriete streamingdienst. 

  Check ‘Aftermath’ van Portland

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie