More

  Must Discover: Ontdek ‘next big thing’ George Dylan – ‘Inside Your Head’

  Advertentie

  -

  We lieten je in onze Must Discover x vi.be reeds kennis maken met de Brugse singer-songwriter George Dylan. Zijn talent bevestigd hij vandaag opnieuw in nieuwe single ‘Inside Your Head’. Het is onze Must Discover. 

  George Dylan is het project van de 21-jarige Dylan De Crop. De Bruggeling zette in 2017 zijn eerste stappen als singer-songwriter. Zijn talent werd internationaal ook snel opgemerkt, zo speelde de man reeds in het voorprogramma van Tom Walker in De Effenaar. Eerder dit jaar kwam zijn debuutsingle ‘Passing Through’ reeds aan bod in onze Must Discover x vi.be, waar we hem beschreven als “één van de sterkere debuten die we al te horen kregen”.

  The next big thing

  Met nieuwe single ‘Inside Your Head’ zet George Dylan zijn talent verder in de kijker. De akoestische intro in combinatie met het aangename stemgeluid van de man zorgen voor een sfeer die grote namen zoals Ben Howard, Dermot Kennedy en Dean Lewis weten neer te zetten. ‘Inside Your Head’ werkt zich in in de strofes toe naar een krachtige climax. De single gaat over de zoektocht naar zekerheid als jonge muzikant in een enorm harde business, en de wind die je van voren krijgt van alle mensen die toch maar even zeggen: “geef het maar op jongen, you’ll never be the next big thing.” Een bijzonder sterke tweede single van George Dylan, die wel eens ’the next big thing’ kan worden.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer