More

  Must Discover: Odeum – ‘So Thank You’

  Advertentie

  -

  Maak kennis met kersvers Brussels popduo Odeum. Bevriend sinds de lagere school brengen Tijl Lenaerts en Thars Brisaert reeds enkele jaren covers uit. Afgelopen week brachten de heren de vertederende single ‘So Thank You’ uit. Het is onze Must Discover. 

  Sterk debuteren, het is niet iedereen gegeven. Wel voor de heren van nagelnieuwe band Odeum. Tijl en Thars, beide afkomstig uit het Brusselse zijn reeds sinds hun kindertijd bevriend. Beiden brachten reeds enige tijd covers uit, maar maken nu de stap naar eigen muziek. Met de hulp van producer Joes Brands (Admiral Freebee, Fixkes, Slongs) brengen ze deze héél erg fijne ‘So Thank You’ uit. In de song bedanken ze een oude liefde voor het duidelijk maken dat zij niet de ware is. Waar een break-up al niet goed voor is.

  Soundtrack voor Zuid-Franse roadtrip

  ‘So Thank You’ verwelkomt je met warme gitaarklanken én de wel erg fijne stem van Brisaert. De song schreven beiden deels op een bouwwerf, maar kreeg grotendeels vorm op een ijskoude achterbank. Iets wat je totaal niet op deze track hoort. Waar de strofes ons een enorm warm gevoel geven, geven ze die aangename warmte extra kracht, met het zomerse, grootser opgezette – erg catchy – refrein. Dat deze heren weten hoe ze muziek moeten maken, is volgens ons een understatement. Deze ‘So Thank You’ mag onze soundtrack worden voor een Zuid-Franse road trip! We zijn erg benieuwd naar meer werk.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer