More

  Must Discover: nieuwe single Yokan ‘Don’t Wanna Be Insane’: Nieuw onder Belgische pop-zon

  Advertentie

  -

  De heren van Yokan zijn terug met een nieuwe single: ‘Don’t Wanna Be Insane’ vertelt een verhaal over angst, angst tot een punt waar deze onhoudbaar wordt. Het is onze Must Discover. 

  Yokan bestaat uit vijf ambitieuze Gentenaren, die met hun vernieuwende sound op weg zijn om hun naam én muziek in ieders geheugen te griffen. De afgelopen jaren waren de heren reeds op o.a. Maanrock, Student Kick-Off en in Charlatan te zien. Dat Yokan iets totaal nieuws onder de Belgische pop-zon schuift, bewezen ze eerder dit jaar met hun episch-apocalyptisch-klinkende single ‘Something New’.

  Vandaag brachten de heren tweede single ‘Don’t Wanna Be Insane’ uit. De track is een laatste voorbode voor Yokan’s eerste EP die we later dit jaar mogen verwachten. Met ‘Don’t Wanna Be Insane’ breien de heren een vervolg aan hun vernieuwende, kenmerkende elektropop-sound. Een verslavend refrein dat meteen blijft hangen, tezamen met epische synths: Yokan is klaar voor een internationaal verhaal. Erg benieuwd naar die EP!

  Wie Yokan eens aan het werk wil zien, kan dat op 4 december tijdens hun EP releaseshow in Café Charlatan.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer