More

  Must Discover: nieuwe single WIM – ‘Bodem’

  Advertentie

  -

  De Leuvense rapper WIM is al sinds 1997 actief in de Vlaamse rapmuziek, maar nu doet hij dat ook met zijn eigen soloproject. Begin dit jaar bracht hij reeds single ‘Ventileren’ uit. Afgelopen vrijdag verscheen het nieuwe ‘Bodem’. 

  Wim Vercruysse is geen onbekende binnen de Vlaamse rapscene. De Leuvense rapper maakte reeds drie albums met liveband PhilliBustasPLUS en drie albums als PhilliBustas. Begin dit jaar koos de man voor een solocarrière, die hij met single ‘Ventileren’ leven inblies. De song die klonk zoals de betere oldskool rap, boordevol harde teksten.

  Afgelopen vrijdag bracht WIM een nieuwe track uit: ‘Bodem’. Daarmee toont de man een andere kant van zijn solomuziek, die op een zachtere beat drijft. Op ‘Bodem’ gebruikt WIM de kracht van het schrijven als reddingsboei. Verloren lopen, loslaten, vastzitten: de druk van het leven. Herkenbaar en gevoelig. Het refrein van ‘Bodem’ bleef meteen in onze hoofden hangen, wat het beste doet vermoeden voor zijn aankomende EP ‘EXTRA’. Dat zal een solo tweeluik zijn en komt binnen enkele maanden uit.

  ‘Bodem’ is vanaf nu overal te streamen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer