More

  Must Discover: nieuwe single The Guru Guru – ‘Mache’

  Advertentie

  -

  Nieuwe muziek mag ook eens wat steviger zijn, toch? We introduceren je graag aan de broeierige Belgische borderline rockers van The Guru Guru en hun nieuwe single ‘Mache’. 

  Maak kennis met The Guru Guru. De Belgische band zag in 2012 het levenslicht als eindwerkproject aan de Limburgse PXL. Ondertussen volgde een eerste EP en een debuutalbum ‘PCHEW’ in 2015. De afgelopen jaren speelden ze zo’n 150-tal shows in binnen-, en buitenland waaronder op Sziget, Pukkelpop en Rock Herk. Nu zijn ze helemaal klaar voor hun tweede langspeler ‘Point Fingers’ en doen ze ons likkebaarden met hun single ‘Mache’. ‘Point Fingers’ verschijnt op 31 januari. Tot die tijd zal de band iedere maand een single op de wereld loslaten.

  Op ‘Mache’ brengen de heren extreem-catchy melodieën, koortsige gitaren en hartslag-verhogende ritmes. Voor hun videoclip trok de band naar Réunion, kwestie van het wat warmer te hebben. De komende maanden spelen ze op tal van plakken waaronder De Centrale (Gent) en Het Depot (Leuven). Op 15 januari zullen ze ook te zien zijn op showcasefestival Eurosonic Noorderslag.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer