More

  Must Discover: Nieuwe single Odeum – ‘I Did Not Write This Song For You’

  -

  Wij hebben nieuwe muziek voor jou in petto. Maak kennis met het Brussels popduo Odeum, dat is de band rond Tijl Lenaerts en Thars Brisaert. Het tweetal is reeds bevriend sinds de lagere school en bracht de afgelopen maanden enkele sterke poptracks uit. Wij stellen jou hun nieuwste single ‘I Did Not Write This Song For You’ voor.

  Afgelopen jaar debuteerde Odeum, de band rond Tijl Lenaerts en Thars Brisaert, met hun debuutsingle ‘So Thank You’. In september volgde de tweede single ‘By Myself’ en in december volgde ‘Holy’. Het duo weet steeds te vertederen met hun sterk geschreven popsongs. De bandnaam betekent in het oud-Grieks ‘muzikaal theater’, het iets wat de heren tijdens hun liveshows ook pogen te brengen. De band nam dit jaar tevens deel aan de Humo’s Rock Rally, maar strandde in de preselecties.

  Popsong à la Sheeran

  Met nieuwe single ‘I Did Not Write This Song For You’ brengt Odeum een popsong à la Sheeran. Akoestische gitaar en synthesizers worden gecombineerd op de uptempo track, die wel gemaakt lijkt voor de nationale radiogolven. Dat ze de kunst van het songschrijven onder de knie hebben, bewijst het catchy refrein. Het is eentje om het weekend mee in te zetten.

  Op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Volg onze Must Discover afspeellijst op Spotify.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie