More

  Must Discover: nieuwe single MEYY – ‘Sun’

  -

  De komende dagen zit u mogelijk heel wat thuis. De tijd opfleuren kunt u dan ook met de beste muziek. Wij hebben een Must Discover voor u in petto: MEYY en haar nieuwe single ‘Sun. 

  De 19-jarige Brusselse zangeres en producer Charlotte Meyntjens maakt al een tijdje onder alter ego MEYY oprechte lo-fi songs met een fragiele sound. MEYY volgt letterlijk en figuurlijk haar dromen. Hierin worden haar diepste gevoelens blootgelegd die ze vertaalt naar lyrics die zich steeds als brieven naar één of meerdere personen richten. Het resultaat daarvan bracht ze eind januari uit in de vorm van haar debuut EP ‘Spectrum’.

  Met nieuwe single ‘Sun’ brengt MEYY een song over het leven in het heden, het grijpen van het moment en de schoonheid in verliefdheid. Zelfs als je weet dat het allemaal niet zal blijven duren. Het genieten van een chaotisch avontuur. Op ‘Sun’ valt meteen de warme en aangename stem van Meyntjens op, die ons meteen kon bekoren. Muziek voor zonnige namiddagen, al is het daar nog even op wachten. Check zeker ook eens haar debuut ‘Spectrum’.

  https://www.youtube.com/watch?v=6rJchTVvHk0&feature=youtu.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie