More

  Must Discover: Nieuwe single Jullian ft. Twow – ‘Outerspace’

  -

  Muziek van eigen bodem ondersteunen is nu meer dan ooit belangrijk. Wij blijven dat, zoals steeds, doen. Vandaag stellen we jou de nieuwe single ‘Outerspace’ van Gentenaar Jullian voor. Zijn bedroom pop single is onze Must Discover.

  We lieten je eerder reeds kennismaken met Jullian. De Gentenaar is volop bezig met de afwerking van zijn debuutalbum en bracht de afgelopen maanden reeds zes singles uit. Zijn bedroom pop doet het erg goed, vooral in Amerika. Daar haalde hij al meer dan 2 miljoen streams op Spotify met single ‘Buttercup’. Een song waarvoor hij samenwerkte met de Schotse Sophie Wood, die hij leerde kennen via sociale media. Inspiratie haalt Jullian uit muzikale helden zoals Gus Dapperton, Mac DeMarco, Benny Sings en Tame Impala. Vanuit zijn home studio, boordevol vintage 60’s en 80’s materiaal, maakt hij de meest hemelse indie pop deuntjes.

  Liefde voor een alien op ‘Outerspace’

  Voor zijn nieuwste single ‘Outerspace’ werkte Jullian opnieuw samen met Taron Zohrabyan, aka Twow, zo hoorden we Taron ook al aan het werk op vorige single ‘Don’t Let My Sunshine Go’. ‘Outerspace’ klinkt, zoals de naam doet vermoeden, ietwat alienesque dankzij de synths die Jullian gebruikt. De song gaat over de liefde voor een meisje die in de ruimte woont, een buitenaards wezen dus. Net zoals zijn vorig werk klinkt de track opnieuw erg radiovriendelijk en verdient het een plekje in jouw afspeellijst. We verlangen al naar die debuutplaat die we op een zomerse namiddag kunnen opleggen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

  Op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Volg onze Must Discover afspeellijst op Spotify.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie