More

  Must Discover: Nieuwe single hiphop-revelatie ICTO ft. 95 Kuston – ‘Got It’

  Advertentie

  -

  ICTO nam dit jaar deel aan StuBru’s ‘Nieuwe Lichting’, maar greep net naast de hoofdprijs. Dat de 19-jarige Cato Vercammen desondanks boordevol talent zit bewijst ze met haar verslavende single ‘Got It’. Het is onze Must Discover. 

  Ben jij klaar om kennis te maken met één van de hiphop-talenten van ons land? De 19-jarige Cato Vercammen nam begin dit jaar deel aan de StuBru ‘De Nieuwe Lichting’. Sindsdien zat ze niet stil en lanceerde ze haar single ‘Icy Lady’. De track groeide onverwachts uit tot een succes: zo haalde de song op Spotify meer dan 40.000 streams in meer dan 60 landen. Ondertussen tekende ICTO bij het nieuwe Musketeer Records Label en werkte ze naarstig verder aan nieuwe muziek, die ze op 29 november voorstelt onder de vorm van haar debuut EP.

  Afgelopen vrijdag loste ICTO haar nieuwste hiphop-parel op het wereldwijde web. Eentje waarvoor ze de samenwerking aanging met 95 Kuston. ‘Got It’ gaat over het feit dat België boordevol talent zit en iedereen met zijn of haar talenten uniek is op z’n eigen manier. ‘Got It’ combineert meesterlijke beats van haar vaste beatmaker Anders (Bhavi, Uberdope), met de verslavende lyrics van Vercammen. Ons land zit boordevol talent zegt ze? ICTO’s talent gaat bij ons alvast eindeloos op repeat.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer