More

  Nieuwe single ‘Dreamer’ van Limburgse Future Messiah

  -

  Nieuwe muziek van eigen bodem ondersteunen is nu meer dan ooit belangrijk. De concertzalen zijn reeds sinds enige tijd gesloten, maar ook de festivalzomer komt mogelijk in gevaar. Gelukkig laten de heren van Future Messiah ons dromen van betere tijden op ‘Dreamer’. 

  Future Messiah dat is een Limburgse alternatieve rockband rond de 22-jarige multi-instrumentalist Daan De Clerck. Begin 2019 brachten ze hun eerste single ‘Starnight’ voor. Dat werd ook door de muzieksector opgemerkt, want ze werden recent nog geselecteerd voor de voorrondes van Humo’s Rock Rally en Sound Track. Live Ondertussen is de band compleet, live staan ze er met z’n vieren, en staan er heel wat mooie dingen te gebeuren. Op 20 april staat een concert gepland in de AB Club naast o.a. ‘Nieuwe Lichting’-winnaars The Radar Station. Al is het op dit moment nog niet duidelijk of dat door kan gaan.

  Apocalyptische ‘Dreamer’

  Terwijl er naarstig gewerkt wordt aan een eerste EP, zijn de heren van Future Messiah er met een eerste voorproefje onder de vorm van single ‘Dreamer’. Het nummer beschrijft het verschil tussen de emoties van liefde in dromen en in de echte wereld. Niet vies van krachtige melodieën en arrangementen brengt het viertal een track die duchtig gebruik maakt van snaren en meeslepende synths, om te eindigen in een apocalyptisch einde waar menig virus jaloers op zou zijn. Dromen van betere tijden, volle festivalweides en concertzalen. Het zal voor Future Messiah niet lang bij dromen blijven, men zegge het voort.

  Op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Volg onze Must Discover afspeellijst op Spotify.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie