More

  Must Discover: nieuwe single blackwave. – ‘Bittersweet Baby’

  Advertentie

  -

  Gekke jaren waren het al voor de jongens van blackwave. Na hun start in 2017 konden de heren erg snel een late-night spot versieren op Rock Werchter 2018. Toen was dat nog zonder debuutplaat, die komt op 8 november uit. In de aanloop hiervan lost het duo reeds single ‘Bittersweet Baby’. 

  Het is bijna zover: op 8 november komt het langverwachte debuut van blackwave. uit. Het duo bestaande uit Willem Ardui en Jay Walker waren de afgelopen tijd reeds al op verschillende plekken in binnen-, en buitenland te zien. Binnenkort bezorgen de heren zichzelf ongetwijfeld een meer dan drukke concertagenda dankzij hun eerste langspeler ‘Are We Still Dreaming?’.

  ‘Bittersweet Baby’ is de nieuwste single van het veelbelovende Antwerpse duo. De song klinkt heerlijk blackwave. dankzij de smooth en groovy sound die de heren weten te creëren. Deze song voelt aan zoals thuiskomen. De heren weten je het weekend in te stuwen met zwoelheid en hitte op deze ‘Bittersweet Baby’. De lat ligt hoog!

  blackwave. speelt op dinsdag 3 december een releaseshow in Ancienne Belgique. Deze show is al uitverkocht, dus houdt hun website in de gaten voor nieuwe data!

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer