More

  Must Discover: nieuwe single ‘Beaches’ van Britse Black Honey

  -

  Het Britse Black Honey is er met een niet te missen nieuwe single. Het anthem van je zomer. Het is tevens de aankondiging van hun tweede album, na hun zeer succesvolle debuut.

  Na de release van twee EP’s bracht het viertal uit Brighton in 2018 hun zelfgetitelde debuutalbum uit. Een plaat die het tot de 33ste plek in het UK album chart schopte. Een mooie plaats, maar nog straffer als je weet dat ze dat deden zonder de hulp van een groot platenlabel. Het album leverde hun onder andere airtime op bij StuBru en in 2019 mochten die plaat zelfs op Rock Werchter voorstellen.

  Nu zijn de Britten er terug met een gloednieuwe single en de aankondiging van hun tweede album, dat we in januari 2021 kunnen verwachten. Met ‘Beaches’ keert de band terug naar hun originele indierock sound, zonder daarbij de catchyness uit het oog te verliezen. Want deze ‘Beaches’ is gemaakt om jouw favoriete summer anthem te worden. De videoclip hebben ze zelf tijdens hun quarantaine opgenomen. In de bakkende zon luisteren die handel!

  Check single ‘Beaches’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie