More

  Must Discover: nieuwe single ‘Appel’ van Vinci

  -

  Stilzitten doet Vinci niet. We stelden hem jou eind november zijn EP ‘Baksteen’ voor, nu komt er een opvolger aan. Zijn album ‘Marmer’ verschijnt op 3 april. Single ‘Appel’ is onze Must Discover.

  Begin 2018 kwam Leuvenaar Vinci met zijn debuutplaat ‘Controle’. Onder andere Zwangere Guy werkte mee aan de EP voor een featuring. Vinci wist hiermee een plek in het voorprogramma van Zwart Licht, Sevn Alias, Leafs, Mula B en Kevin te veroveren. De rapper zat het afgelopen jaar niet stil en werkte druk verder aan nieuwe singles (‘Traphonez’ en ‘Jetskisessie’) én aan een nieuwe EP. Die EP ‘Baksteen’ bracht hij eind oktober uit en bekroonden we met drie sterren.

  Zuiderse oorden op ‘Appel’

  2020 zette Vinci in met ‘Forbidden Fruit’, een track die opvallend zuiders klonk en ons deed smachten naar zomerse dagen. Met de lentezon in het land bracht Vinci afgelopen vrijdag een andere fruitige single uit: ‘Appel’. Een track waar hij ons (opnieuw) meeneemt naar zuiderse oorden waar de zoete drankjes je om de oren vliegen. Met de song neemt hij duidelijk afstand van de gangsterstijl die hij op ‘Baksteen’ aanhield. Een verandering die we alleen maar kunnen toejuichen. Erg benieuwd of deze single de voorbode is van de lijn die we op ‘Marmer’ kunnen verwachten.

  Nieuwe single ‘Appel’ is overal te streamen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie