More

  Must Discover: nieuwe single ‘After This’ van TWOFVCE

  -

  De Antwerpse band TWOFVCE combineert elektronica met soul. Dat levert warme, dansbare muziek is die gemaakt is voor zomeravonden. Het viertal bracht vandaag hun nieuwe single ‘After This’ uit. Het is onze Must Discover.

  Ken jij TWOFVCE al? Neen? Dan is het hoog tijd. In 2018 brachten ze hun debuut EP ‘Okinawa’ uit, een jaartje later volgde ‘Always Behind’. Hun talent werd reeds meermaals opgemerkt, zo werden ze o.a. geselecteerd voor de Nieuwe Lichting, Sound Track en Humo’s Rock Rally. Het kwartet uit Antwerpen en Waasmunster heeft een portie nieuwe muziek klaar, die we – normaal gezien – voor de zomer mogen verwachten. Single ‘After This’ is daar het eerste voorproefje van.

  Klaar voor de nationale radiogolven

  Met de song verkennen de heren hetzelfde dansbare pad waar ze met vorige single ‘Tides’ op prospectie gingen. Warm en zomers, maar vooral gemaakt voor de radio. Onze soundtrack voor de verfrissende cabriorit op een zwoele zomeravond. ‘After This’ is een song die vanaf de eerste seconde goed zit, maar vooral klaar blijkt voor de nationale radiogolven. 

  Als de heren van TWOFVCE er zijn met nieuwe muziek is dat een schot in de roos, dat hebben ze alweer bewezen. U gaat er nog veel van horen, dat is een zekerheid.

  Op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Volg onze Must Discover afspeellijst op Spotify.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie