Must Discover: Matter Of Tact – ‘You Don’t’

Voor fans van Flume en Mura Masa.

Maak kennis met Belgisch-Duitse producer Matter Of Tact. De man maakt de heerlijkste elektronica. Voor fans van Mura Masa en Flume. Matter Of Tact – ‘You Don’t’, is deze week onze Must Discover.

Onbekende artiesten, een duwtje in de rug geven, daar draait onze Must Discover rond. Deze keer een talent van zowel eigen, als Duitse bodem. Sinds begin dit jaar dropte de Belgisch-Duitse producer Matter Of Tact reeds enkele fijne tracks: beluister maar eens het excellente ‘Relief’. De single en remix ervan konden reeds op zo’n 100.000 streams rekenen.

Flume-ish 

Matter Of Tact – die zichzelf “Noise maker from Belgium” noemt – bracht afgelopen week nieuwe single ‘You Don’t’ uit. Voor de vocalen ging Matter Of Tact, een samenwerking aan met de Tervurense Husson. Wat ons betreft een erg geslaagde song. Fans van Flume weten deze zeker te appreciëren.

“Ik leerde Patrick (Matter Of Tact) kennen, door een gemeenschappelijke vriend, die me vroeg of ik een van zijn songs wou inzingen. Ik luisterde naar de track en voelde me er onmiddellijk mee verbonden.” – Husson

De song werd geschreven op een moment vol “up and downs”, in het leven van Husson. Hij wilt met de track mensen aan goeie tijden herinneren, momenten die “iedereen al heeft beleefd”. Het duo belooft in 2019 nog een aantal nieuwe songs uit te brengen.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in