More

  Must Discover: Magische debuutsingle Ellis North – ‘Final Dance’

  Advertentie

  -

  Je muziektips voorschotelen, we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Vandaag stellen we je met plezier het veelbelovende project Ellis North voor.  Haar debuutsingle ‘Final Dance’ is onze Must Discover.

  Talent vindt steeds z’n weg naar boven. Zo geschiedt dat ook met Ellis North, het project van de 23-jarige Elise Kinget uit Veurne. Afgelopen jaar nam ze deel aan The Voice en kon ze ervaring opdoen in het team van Alex Callier. Met haar nieuwe project gooit ze het roer helemaal om en voegt ze een portie bassen, synths en drums toe om nieuwe oorden te verkennen.

  Debuutsingle ‘Final Dance’ begint erg breekbaar, waarbij de stem van Kinget de rode draad vormt doorheen de song. Al snel ondergaat de song een metamorfose en krijgt het een duistere en mysterieuze twist. Alsof ze ons meesleurt in een tocht naar een andere dimensie. Terwijl Kinget in het eerste refrein nog erg fragiel klinkt, opent de song zijn vleugels pas tegen het einde. Allerlei geluiden omringen elkaar wondermooi. Breekbare magie die smaakt naar meer. Op 6 december verschijnt haar debuut EP, op 7 december wordt deze voorgesteld in Veurne.

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer