More

  Must Discover: Maak kennis met het Nederlandse TRAUDES en single ‘She Is All’

  Advertentie

  -

  We laten je ditmaal kennis maken met de Nederlandse band TRAUDES. Ze werden in 2018 uitgeroepen tot 3FM Talent van radiozender NPO 3FM. Hun nieuwste popsingle ‘She Is All’ is onze Must Discover. 

  Deze Must Discover trekt ditmaal over de grens op zoek naar het talent van morgen. Daar doken we bij onze noorderburen op TRAUDES, een band die een frisse combinatie van elektronische pop en hiphop brengt. De band bestaat volledig uit conservatoriumstudenten, die elkaar leerden kennen tijdens hun studie. Het was toen producer Loek van der Grinten frontman Benjamin Traudes vroeg om een van zijn tracks in te zingen, dat de band voor het eerst het levenslicht zag. In mum van tijd volgenden de andere bandleden tot ze uiteindelijk met hun zevenen waren.

  She Is All

  Debuteren deed TRAUDES in 2017 met single ‘BACK DOWN’ afkomstig van hun debuut EP ‘CRLS & GRLS’. De single verzamelde ondertussen zo’n miljoen streams op Spotify. Na anderhalf jaar afwezigheid doken ze in september opnieuw op met nieuw werk, single ‘I DON’T LOVE YOU’ is daarbij de eerste single uit hun langverwachte debuutalbum dat binnenkort volgt. Nog meer nieuw werk volgde onder de vorm van singles ‘Greenlight’ en ‘Worth It’. Afgelopen week loste de band hun nieuwste single ‘She Is All’. De track klinkt flink meer pop, dan eerder werk van TRAUDES. Een song met een behoorlijk hit potentieel, die je vanaf de eerste luisterbeurt weet mee te zingen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer