More

  Must Discover: indie-elektroband Jaguar Dreams

  Advertentie

  -

  Als een donderslag bij heldere hemel dropten drie New Yorkers Ben Eberdt, Michael Kelly en Tim Kiely een cover van het iconische ‘Dreams’ van Fleetwood Mac op SoundCloud. Een cover die het nummer alle eer aandeed. Afgelopen maand brachten ze een tweede single uit: ‘Just Life’. Maak kennis met indie-elektroband Jaguar Dreams.

  New Yorks trio Jaguar Dreams bracht een maand geleden hun cover het iconische ‘Dreams’, van Fleetwood Mac uit. Het nummer: een resultaat van een inspirerende trip naar het Amazonewoud, waar ze geïntrigeerd raakten door het verhaal van Jaguar Dream. Het mystieke verhaal waar avonturiers in de jungle hun bewustzijn ruilden, om hun ziel overgenomen te laten woorden door het roofdier. Een week lang werkten ze in de wildernis aan het heruitvinden van klassieke tracks, met erg sterke debuutsingle ‘Dreams’ als resultaat.

  Dansbare indie

  De eerste echt eigen single ‘Just Life’ heeft een minder zang-gevuld refrein, al is dat zeker geen minpunt. ‘Just Life’ is een prachtige synth-gevulde song, het nummer doet je door zijn heerlijke synths ergens zweven tussen droom en realiteit. Het indie-elektrodebuut van Jaguar Dreams is meer dan geslaagd, zeker een luisterbeurt waard! Benieuwd wat er de komende nog volgt.

  Jaguar Dreams is volop bezig aan hun eerste EP. Deze zou in november uitgebracht worden.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer