More

  Must Discover: Glints lost verslavende single ‘Lemonade Money’, ook debuutalbum en AB aangekondigd

  Advertentie

  -

  Damn! Antwerpenaar Glints, pseudoniem voor Jan Maarschalk Lemmens, is er met groot nieuws. De man kondigde vandaag zijn debuutalbum en een AB-show aan, en loste een nieuwe single. ‘Lemonade Money’ is onze Must Discover.

  Jan Maarschalk Lemmens, oftewel Glints gaat al een tijdje mee in de Belgische muziekindustrie. De Antwerpenaar met Britse roots bracht in 2015 zijn debuut EP uit, in 2017 volgde EP ‘Burgundy’ en de laatste maanden was hij te horen op tracks van o.a. Warhola en The Subs. Eigen werk bracht hij dit eerder jaar uit met singles ‘Gold Veins’ en ‘Fear’. Die laatste trouwens een song waarvoor hij samenwerkte met DVTCH NORRIS.

  Verslavende limonade

  Vandaag kondigde de Antwerpenaar zijn debuutalbum aan, dat op 6 maart in de rekken ligt, diezelfde dag stelt Glints de plaat voor in AB. Met lead single ‘Lemonade Money’ bezorgt Glints ons één van zijn sterkste songs. Glints laat je gracieus in een bad van stroperige muzikaliteit glijden die in onze hoofden blijft steken. Verslavende limonade, aangelengd met een exotische beat waar je niet genoeg van krijgt. Deze ‘Lemonade Money’ is een schot in de roos.

  Glints staat op 6 maart in de AB Box. Tickets & Info: abconcerts.be

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer