More

  Must Discover: de ongrijpbaar mooie single ‘Harbor Me’ van Audri

  -

  Het coronavirus houdt ons niet tegen om jou een muziektip te bezorgen. Ditmaal doen we dat in de vorm van de nagelnieuwe single ‘Harbor Me’ van de Gentse Audri. Tijd om even weg te dromen.

  Audri, dat is het alias van Marije Maes, ze speelt al van jongs af aan piano en spitste zich de laatste jaren toe op het schrijven en produceren van songs. De 25-jarige Gentse kreeg in 2016 op de Red Bull Elektropedia Awards de bekroning tot ‘Most Promising Artist’. Ook LeFtO is fan en ze was reeds te zien in het voorprogramma van Mount Kimbie, Warhaus en Tamino. In 2018 debuteerde ze met haar EP ‘Fool’s Gold’ en daar verschijnt binnenkort een langverwacht vervolg op. In april brengt Audri EP ‘Paper Planes’ uit.

  Fluwelen stem

  Twee jaar lang was het dus stil rond Audri, maar sinds afgelopen vrijdag is ze weer helemaal terug. Single ‘Harbor Me’ draait rond de fluwelen stem van Maes, handengeklap en mix van elementen en geluiden die in jazz, pop en elektronica te catalogeren zijn. Ongrijpbaar mooi en uw rustpunt te midden van de corona-storm.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie