More

  Must Discover: Coyote Melon met verslavende nieuwe single ‘Casablanca’

  Advertentie

  -

  De Gentenaren van Coyote Melon brachten begin deze maand hun nieuwste single ‘Casablanca’ uit. Nu is er ook een videoclip die we je graag meegeven. Het is onze Must Discover. 

  We laten je graag kennismaken met dé talen van morgen die ons Belgenlandje in petto heeft. Ditmaal zorgen de heren van Coyote Melon voor een zwoele zomerse bries op frisse herfstdagen. De band debuteerde in 2017 met EP ‘Coaster’. Het viertal behaalde dat jaar ook goud op Maanrockrally. De afgelopen maanden teasde de band naar hun tweede EP ‘Casablanca’ met singles ‘Parking Lot Sunspot’ en ‘Sebastian’.

  Begin oktober bracht de band, in aanloop naar de release van de EP, de titeltrack ‘Casablanca’ uit. Wat ons betreft een van de meest verslavende intro’s van de afgelopen maanden. Neem de proef op de som en luister naar die excellente intro, je bent meteen benieuwd naar meer. ‘Casablanca’ is een niet missen track vol zuiderse briesjes. In de song speelt de band met de letterlijke betekenis van het woord ‘Casablanca’: de song gaat over een “wit huis” dat onder de “vuile was” die nacht na nacht wordt binnengebracht steeds smeriger wordt. Een band met bakken talent en catchy gitaarhooks. Onze nectar op druilerige herfstdagen. EP ‘Casablanca’ komt op 15 november uit. Tegen dan kan je ongetwijfeld wat extra warmte gebruiken.

  Wie Coyote Melon nog eens live aan het werk wil zien, kan dit tijdens de releaseshow van hun tweede EP op 4 december in Café Charlatan.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer