More

  Must Discover: AMERY

  Advertentie

  -

  Als Sir Elton John hem als ‘fabulous’ omschrijft, dan kan je haast niet meer aan het talent van AMERY twijfelen. Maak kennis met onze tweede Must Discover: AMERY, een in Rwanda geboren, maar nu in het Belgische Denderleeuw wonende singer-songwriter. Met “California Love” brengt de nieuweling in de Belgische popmuziek alweer een zomerse feelgood song. 

  Een Afrikaanse drum en de muziekvideo van Billy Jean waren genoeg voor de in Rwanda geboren AMERY om zijn muzikaal talent de vrije loop te laten. In totaal bereikte hij het afgelopen jaar reeds meer dan 2 miljoen streams op Spotify. Maak kennis met AMERY!

  Exotische cocktails shaken

  Voor AMERY begon het allemaal afgelopen jaar, met zijn debuutsingle ‘So Good’. Wat meteen goed was voor duizenden views op YouTube. Het nummer kan je op de meest druilige dag, in de stemming brengen om de meest exotische cocktails te shaken.

  Maar daar bleef het niet bij voor de 21-jarige AMERY. Enkele maanden later volgde een tweede single: ‘I Need Lovin’. De single werd al snel opgepikt door Studio Brussel en werd hotshot van de week. Het nummer bruist van de zomerse feel-good vibes die eigen zijn aan de nummers van de singer-songwriter.

  California Love

  Met zijn laatste single ‘California Love’, brengt hij één van zijn meest catchy nummers uit. De single brengt de meest zonnige, nostalgische reisgevoelens naar boven, maar doet ook dromen over al het prachtige wat nog komen gaat.

  “Ik stel me Californië voor als een plek waar mensen hun dromen nastreven en herinneringen creëren”, AMERY

  Voor de videoclip liet AMERY ook zijn creativiteit de vrije loop. Met niet meer middelen dan een smartphone, een GoPro en een vintage camera nam hij zijn eigen muziekvideo op. De video is het toonbeeld van een perfecte vakantie, wat uitermate goed past bij zijn zomerse single.

  Maak je eigen videoclip

  Via social media vraagt AMERY om zelf je eigen een prachtige videoclip te maken op zijn muziek. Woon je op een paradijselijk eiland of ga je op vakantie naar de Malediven? Het nummer kan je via deze link gratis downloaden. Deel het door @officialamery te vermelden!

  AMERY staat deze zomer op tal van festivals: 4/07 @CRISIS Festival (Erps-Kwerps), 03/08 @Zeverrock (Zevergem), 24/08 @ Caban’As (As), 01/09 TRAX Festival (Roeselare). Meer informatie via www.ameryofficial.com.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer