Must Discover: Acute hyperactiviteit op verslavende ‘Flesh & Bones’ van The Subs ft. Tsar B

© Steven Elias

De nachtraven van The Subs zijn er weer met nieuw werk. Voor de gelegenheid gingen ze de samenwerking aan met Tsar B voor single ‘Flesh & Bones’. Alweer een verslavende track die je in extase brengt. Het is onze Must Discover.

De koningen van de Belgische dance-, en elektronicascène, The Subs, zijn er met nieuw werk. De afgelopen jaren brachten ze steevast een heleboel knallende tracks voort, denk maar aan ‘The Pope Of Dope’, ‘The Face Of The Planet’ en ‘Mitsubishi’. Eerder dit jaar brachten de heren reeds enkele nieuwe singles uit zoals ‘Blank’ en ‘Preacher’.

Ook met nieuwe single ‘Flesh & Bones’ gaan The Subs voor een schot in de roos. De track lijkt zo voort te komen uit de meest gure en ruwe Berlijnse nachtclub. De song is een bewerking van het in 2018-uitgebrachte ‘Flesh & Bones’ van Tsar B. De rauwe elektronische beats en sounds in combinatie met de vocals van Tsar B, die voor deze versie van haar song ver weg blijft van zwoele R&B, zorgen voor een verslavende track die je op 4 minuten acute hyperactiviteit bezorgen. Dat The Subs nog steeds de meesters van de nacht zijn, is alweer een understatement.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in