More

  Musical ‘Sneeuwwitje’ keert terug naar Plopsaland na 18 jaar!

  Advertentie

  -

  Na 18 jaar keert Studio 100 terug met Sneeuwwitje. Dit klassieke sprookje krijgt een gloednieuw jasje, met de getalenteerde Ianthe Tavernier in de hoofdrol als Sneeuwwitje en Michiel De Meyer als prins.

  Het hartverwarmende verhaal van Sneeuwwitje zal na achttien jaar opnieuw te zien zijn in het theater van Plopsaland. Dit verhaal, doordrenkt van magie, vriendschap en ware liefde, neemt het publiek mee naar een wereld waar Sneeuwwitje onderdak vindt bij zeven liefdevolle dwergen en uiteindelijk gered wordt door een kus van de prins, nadat een betoverde appel haar bijna fataal werd. 

  Twee Vlaamse musicalsterren

  De eerste namen van de cast zijn al bekendgemaakt. De musical ‘Sneeuwwitje’ wordt vertolkt door twee Vlaamse musicalsterren, Ianthe Tavernier en Michiel De Meyer, die al eerder hun stempel hebben gedrukt in musicalproducties als Deans en andere Studio 100-musicals. Taverniers indrukwekkende reis begon op jonge leeftijd in Les Misérables, terwijl De Meyer als kindacteur in Studio 100-musicals als Pinokkio zijn passie ontdekte. Hun muzikale paden kruisten verschillende producties, van Disney’s The Little Mermaid tot theaterstukken als Titanic en Vergeet Barbara.

  Sneeuwwitje vanaf 2 juli 2024 te zien in het Plopsa Theater De Panne. De voorstelling belooft niet alleen een visueel en muzikaal spektakel, maar ook een viering van tijdloze verhalen die de harten van verschillende generaties blijven veroveren. 

  Koop nu je tickets: www.sneeuwwitje.live

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer