More

  Mura Masa terug naar ons land! Show op 27 februari in Lotto Arena

  Advertentie

  -

  Erg goed nieuws! Na een schitterende passage afgelopen zomer op de Main Stage van Pukkelpop, kondigde Mura Masa vandaag een eigen concert aan in de Lotto Arena. De multi-instrumentalist is op 27 februari te zien in ons land. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 1 november.

  Electrowonder Mura Masa komt terug naar ons land. Afgelopen zomer zorgde hij nog voor een party van formaat op de Main Stage van Pukkelpop, vandaag kondigt hij een eigen zaalshow aan op donderdag 27 februari in de Lotto Arena. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 1 november om 11u.

  Nog voor zijn twintigste verjaardag had de Brit Alex Crossan al een wereldhit te pakken met het hyperaanstekelijke “Firefly”. En nog voor zijn eerste plaat uit was, deed hij er nog eens twee bovenop met “Love$ick”, een samenwerking met A$AP Rocky, en “What If I Go?”. Hij zette zijn doorbraak kracht bij met een subliem debuutalbum, genoemd naar zichzelf. Vandaag kondigt Mura Masa niet alleen een Europees luik van zijn wereldtournee aan, maar ook de release van zijn langverwachte nieuwe langspeler ‘R.Y.C’ (Raw Youth Collage), voorzien voor 17 januari! Met jongste single “No Hope Generation” krijgen we nu al een voorproefje van wat we mogen verwachten.

  Mura Masa op 27 februari in Lotto Arena. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer