More

  Moois uit de Brusselse muziekscène: Okamy – ‘You’

  -

  De Brusselse muziekscène heeft de laatste jaren fors aan populariteit gewonnen in Vlaanderen. Denk maar aan de krachttoer van Zwangere Guy of Angèle. Dat er in Brussel nog veel meer moois te vinden is, bewijst het gloednieuwe project Okamy en single ‘You’.

  Gordon Delacroix, dat is de man achter het muzikale project Okamy, die ken je misschien als de frontman van de indierock band Recorders. Daarmee was hij reeds te zien op binnen- en buitenlandse podia, zoals Dour, AB, BSF en Botanique, maar ook in Parijs, Londen en Manchester. Met Okamy wist hij zichzelf opnieuw heruit te vinden, zonder zijn roots uit het oog te verliezen. Zo brengt hij met het project een vakkundige mix van urban, pop en indie.

  Afgelopen jaar bracht de man reeds singles ‘Hold Up’ en ‘River’ uit. Songs die ons een eerste inzicht gaven in de wereld van de Brusselaar. Terwijl deze nog duisternis met zich meedroegen, brengt nieuwe single ‘You’ een ongekende positiviteit met zich mee. Een song voorzien van de nodige ‘oehs’, gemaakt voor de zonnige dagen. In de schitterende videoclip zien we Okamy door een exotisch Brussel lopen. Zag u ooit al palmbomen voor het Koninklijk Paleis of voor het Atomium? Nu wel. We dagen u uit om alle (tropische) Brusselse plekjes te ontdekken eens de lockdown voorbij is.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie