More

  © Tim Callebaut

  Moody Mae zorgt op Wapenstilstand voor reflectie met single ‘Livin’ Up’

  -

  Nieuwe muziek die ontdek je in onze Must Discover. Vandaag stellen we jou muziek met een boodschap voor, die krijgen we van het Leuvense hiphopcollectief Moody Mae.

  Hiphopcollectief Moody Mae maakt vanuit Het Depot, waar ze Artist in Residence zijn, een mix van aangrijpende rhymes, dansbare tunes en een vleugje soul. Het collectief bracht afgelopen jaar enkele sterke tracks uit en dat wordt ook opgemerkt. Ze mochten dit jaar de support doen van blackwave. en werden afgelopen jaar bekroond tot winnaar van Sound Track.

  Vandaag, op 11 november, zijn ze er met een nieuwe track ‘Livin’ up’. Het is een ode aan de gewone burger, zonder franjes, zonder glitter. Niet toevallig brengen ze deze track uit op Wapenstilstand, want met de song willen ze een ogenblik van reflectie creëren. Armoede, uitsluiting en toenemende onverdraagzaamheid zijn voor veel burgers de brute realiteit. Muziek met een boodschap die aanzet tot nadenken. Moody Mae focust zich binnenkort op de opnames van hun debuut EP. Die plaat stellen ze in mei voor in Het Depot. 

  Beluister ‘Livin’ up’ via jouw favoriete streamingdienst.

  Check de videoclip vanaf vrijdag

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie