More

  MØ, Diplo – ‘Sun In Our Eyes’

  Advertentie

  -

  Deense zangeres MØ heeft een nieuwe single uitgebracht ‘Sun In Our Eyes’. Ze werkte hiervoor samen met Amerikaanse producer Diplo. ‘Sun In Our Eyes’ is de lead single van MØ’s tweede langspeler ‘Forever Neverland’

  Het is reeds van 2014 geleden dat MØ’s debuutplaat ‘No Mythologies to Follow’ uitkwam. Ondertussen bracht ze een verrassing’s EP uit om haar fans te plezieren. Vier jaar later kunnen fans eindelijk uitkijken naar haar tweede album ‘Forever Neverland’, dat ze zelf beschrijft als een “imaginaire liefde in een bubbel”.

  Sun In Our Eyes

  Naast de aankondiging van de releasedatum van haar tweede plaat, bracht ze ook meteen de lead single ‘Sun In Our Eye” uit. ‘Sun In Our Eyes’ is de perfecte song om terug te kijken op een heerlijke zomer. Het nummer barst van zomers nostalgisch sentiment, terugkijkend op een vervlogen zomerliefde.

  “JUST RIDE ON THAT CLOUD / UNTIL WE FALL FROM THE SKY / WITH THE SUN IN OUR EYES / NO TEARS FOR THE NIGHT”

  Ze werkte ditmaal voor ‘Sun In Our Eyes’ weer samen met Diplo, wat ook meteen het zevende nummer is waarop ze samenwerken. Onder andere ‘Lean On’ en ‘Cold Water’ zijn hits waarop ze eerder de handen in elkaar sloegen. Het is volgens Diplo “de beste song die we ooit samen geschreven hebben”.

  ‘Sun In Our Eyes’ is beschikbaar via alle streamingdiensten. MØ brengt haar tweede album ‘Forever Neverland’ uit op 19 oktober, via Columbia Records. Op 10 november staat ze in de Ancienne Belgique. Tickets & Info: abconcerts.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer